23.03.2020  |  Interior  |  Design

En doft för varje ögonblick

Klinta utvidgar sin aromaterapikollektion med tre nya samlingsaskar.

Det Skånebaserade familjeföretaget Klinta lanserar nu tre nya samlingsaskar i sin aromaterapiserie, som hade premiär 2018. Askarna är framtagna med doftljus ”för dagens alla stunder”, ”veckans alla dagar” och ”årets alla månader”. Samtliga ljus baseras på eteriska oljor och naturliga basoljor, samt är veganvänliga. Aromaterapikollektionen har utvecklats med hälsa och välmående i åtanke, inklusive aktiviteter som meditation, yoga, massage och mindfulness.

www.klintaco.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.