07.01.2022  |  Interior  |  Dekoration

En flytande ikon

Följ en av tidens stora trender och röj ur hemmet. Säg adjö till stora, tunga skåp och byråer som tar plats i inredningen och ersätt dem med nätta möbler.

Intarsia Furnitures Arcus Shelf är designad av Nanna Aakjær Svendsen med inspiration från Jørgen Aakjær Jørgensens övriga möbeldesigner. Den strömlinjeformade och diskreta monteringen med dold upphängning gör att Arcus-hyllan ser ut att vara en del av väggen. Hyllan är skapad i en design som förutom att ha en funktion fungerar som ett konstverk i sig.

Arcus Hylla finns i två olika storlekar och har flera användningsområden.

www.intarsiafurniture.com

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.