16.05.2023  |  Interior  |  Dekoration

En hyllning till rosen

Tidigare i år lanserade Koustrup & Co. Blue Flower Garden-kollektionen. De fina vårnyheterna blev en sådan succé både på hemmaplan och utomlands att varumärket nu väljer att lansera en liknande kollektion, nämligen Rose Flower Garden, som är en somrig hälsning till den ack så populära rosen.


De flesta har någon slags relation till rosen som blomma. Den är allestädes närvarande, praktfull, graciös och för många en symbol för kärlek. Den har också stickiga djävulska törnen som dels skyddar rosen, men också gör den kontrasterande och spännande att arbeta med.


Det är av den anledningen som rosen får dominera den nya Rose Flower Garden-kollektionen från Koustrup & Co. Dels har rosen ett varierande utseende och en mångsidig färgpalett, dels hör den till favoritblommorna hos både Jim Lyngvild och Koustrup & Co själva.

www.koustrupco.dk

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.