26.08.2020  |  Dining  |  Tabletop

En ram för vardagen

Iittala utökar Raami.

Raami, finska för ram, är en serie för det dukade bordet som lanserades i fjol. Bakom står den brittiske formgivaren Jasper Morrison, som gärna ägnar sig år synbarligen enkla men mycket genomtänkta vardagsföremål. I höst utökas serien med nya delar: glasskålar i klart glas, havsblå och laxrosa, en stor serveringsskål i havsblått glas, små tallrikar samt en karaff i samma vita färg som tidigare keramikföremål i kollektionen.  

www.iittala.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.