04.04.2022  |  Kitchen  |  Food

En supercool nyhet från Blomsterbergs

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Mette Blomsterberg är känd för sina enastående vackra kakor, som är så knivskarpa att det känns som att man både kan känna doften och smaka på de nybakade läckerheterna genom tv-rutan.

Nu byter Mette ut ugnen mot en glassmaskin som gör att du snabbt och enkelt kan skämma bort familjen eller gästerna med iskalla frestelser.

På våren och sommaren fylls trädgårdar, butiker och stormarknader med massor av färska bär som smakar av barndomsminnen och sommarlov. Med den nya glassmaskinen från Blomsterbergs får du ännu mer glädje av säsongens bär och färska frukter genom att göra förföriska sorbeter och oemotståndlig glass – på mindre än en timme.

En supercool dessert

Vi danskar äter gärna glass året runt, men glass är något som speciellt förknippas med sommar. Oavsett om den försöker att rinna iväg i det stekande solskenet eller fungerar som tröst under terrasstaket, där man har sökt skydd från en åskby.

Blomsterbergs nya glassmaskin är perfekt för att göra både krämig glass och roliga och avancerade sorbeter, som är en dundersuccé på sommarens bjudningar – eller som får barnen att jubla en vanlig vardag eller på helgen.

Supercool design

Den nya glassmaskinen från Blomsterbergs har en inbyggd kompressor för kylning, så du behöver inte frysa blandningsskålen på 2 liter i förväg.

Den coola designen med LED-display och touch-funktion återspeglar Mette Blomsterbergs förkärlek för hög kvalitet och precision in i minsta detalj – också när det handlar om att unna sig iskalla frestelser och tid tillsammans med familjen.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.