Køkkengrej

Food

Det rätta snittet från Rosti

Hacka, skära, strimla. Hög funktionalitet är ett av de viktigaste kännetecknen för Rostis produkter.

Sponsrat innehåll

Food

En ny hverdagsfavoritt til kjøkkenet - CUT-IT skjærebret av Søren Refsgaard

Design og materialvalg går opp i en høyere enhet med skjærebrettet CUT-IT designet av Søren Refsgaard. Det er laget av FSC-sertifisert fibertre, som er et materiale med mange fordeler – det er antibakterielt, sløver ikke knivene dine, og kanskje viktigst av alt tåler det en tur i oppvaskmaskinen. Skjærebrettet kan enkelt slipes og oljes dersom det blir slitt og gråaktig med tiden

Sponsrat innehåll

Design

Elegant diskset i hållbara material

Kärnan i CIRCULAR-serien är förmågan att fånga tidens trender och ge dem ett tidlöst uttryck. Det senaste exemplet är det eleganta disksetet med allt du behöver vid diskbänken.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Den ikoniske Zester fra Microplane har fået nye flotte farver

De nuværende farver i Premium Classic Zester-serien fra Microplane opdateres! De nye farver afspejler den moderne, skandinaviske stil med varme, elegante jordfarver.

Sponsrat innehåll

Design

SINGLES fortsätter den fria leken med design

Zone Denmarks SINGLES-kollektion handlar om experimentell design och tidens trender omsatta till läcker heminredning. Nu är nya SINGLES på väg till butikerna, redo att charma designälskare.

Sponsrat innehåll

Food

Gott och grönt samvete med Berndes

I mer än 100 år har Berndes fängslat finsmakare världen över med sina innovativa produkter och höga kvalitet.

Sponsrat innehåll

Food

Tungt vägande argument från Rosti

Med den nya köksvågen Mensura levererar Rosti dubbelt upp när det gäller både form och funktion.

Sponsrat innehåll

Food

Blomsterberg rullar ut geniala nyheter

Superpraktiska i all sin enkelhet. De nya bakmattorna från Blomsterbergs lägger en bra grund för vackra och knivskarpa resultat.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Microplanes smukke 2-i-1 trøffeljern

Med Microplanes nye 2-i-1 trøffeljern kan du både rive og skære trøfler i perfekte, ensartede skiver. Trøffeljernet har i 2022 vundet den tysk internationale designpris Red Dot Award, som bevis på Microplanes enestående design og kvalitet.

Sponsrat innehåll

Food

En supercool nyhet från Blomsterbergs

Mette Blomsterberg är känd för sina enastående vackra kakor, som är så knivskarpa att det känns som att man både kan känna doften och smaka på de nybakade läckerheterna genom tv-rutan.

Sponsrat innehåll

Tabletop

Multifunktionell nyhet från Morsø

Att skapa ligger i människans DNA, och vacker design skapar glädje och energi.

Sponsrat innehåll

Utrustning

Minska ditt matavfall

Välkomna din nya hållbara vän i ditt kök Sage har utvecklat en genial komposthink för ditt kök, Sage Food Cycler, som omvandlar ditt hushållsavfall till luktfria, torkade ekochips på under 4 timmar. En välkommen hjälpande hand för vårt ansträngda klimat.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.