19.04.2023  |  Kitchen  |  Utrustning

Enkelhet när den är som bäst

Lyssna! Kan du höra det brusande ljudet från nytillverkat bubbelvatten i ditt kök? Härligt, eller hur? Den superslimmade kolsyremaskinen från Stelton räddar miljön från onödiga plaster och transportutsläpp i och med att det är du själv som står för produktionen av kolsyrat vatten och läsk i återanvändbara flaskor. 

Den minimalistiska designen där form och funktion vävs samman är typisk för den skandinaviska designtraditionen och är ett tydligt exempel på designern Søren Refsgaards önskan om att ta bort allt överflödigt. Designen använder sig av de cylindriska former som är typiska för Steltons design-DNA. 

www.stelton.dk

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.