27.04.2021  |  Bloom  |  Outdoor

Ergonomiska planteringsverktyg

Äntligen dags att sätta spaden i marken. Med utgångspunkt i hemmaodlares behov och önskemål presenterar Fiskars sex innovativa planteringsverkstyg som är enkla att använda och ergonomiskt utformade.
Tack vare sitt långa skaft och funktion är löksättaren Xact lämplig både för att plantera lökar och för att sätta växter. Löksättaren Ergo har ett robust skaft i slitstarkt stål som ger användaren både minskad belastning samt bättre stöd och kontroll under planteringen. Löksättaren Solid är utrustad med ett handtag som lösgör och lyfter jorden och efterlämnar ett perfekt planteringshål.
Fiskars Solid handspridare är ett mångsidigt verktyg som kan användas året runt. På sommaren används den för att sprida frön och gödningsmedel och på vintern för salt och vatten.
En annan nyhet är Fiskars Solid planteringssticka som gör fåror och hål i jorden för att plantera frön på exakt rätt djup. Och för exakt plantering av mindre frön lanseras Fiskars Solid fröspade som har fyra funktioner i ett och samma redskap. Tack vare spadens linjal kan du sprida frön på exakt rätt avstånd och kvantitet.
www.fiskars.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.