20.02.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Espresso i cafékvalitet … börjar med Sage

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Sage har sedan länge utmärkt sig som en av de största spelarna på marknaden inom kvalitetsespressomaskiner.

En av orsakerna till Sage’s stora framgång, är att ingen av deras espressomaskiner kompromissar med de viktigaste grundelementen för en perfekt espresso. Detta gäller även det senaste tillskottet; Sage the Barista Pro.

Cappuccino, latte eller en mörk espresso. Om du vill ha kvalitetskaffe på baristanivå, så är det Sage som gäller. Den nyaste medlemmen av baristafamiljen; Sage the Barista Pro är grovt sett en vidareutveckling av deras populära modell, Sage the Barista Express.

Bättre kontroll över bryggningen

Bryggtemperaturen är helt essentiell för en god kopp espresso. Barista Pro har PID-kontroll, som är en digital temperaturstyrning, som säkerställer, att vattentemperaturen hålls konstant hela tiden, utan fluktuationer. Men nästan lika viktigt, är det, att du nu inte längre behöver vara utrustad med en stor portion tålamod, när du väntar på, att vattnet värms upp. Sage’s patenterade, inbyggda, thermo-jet-uppvärmningssystem ser till, att vattnet värms upp blixtsnabbt (3 sekunder!) och uppnår den exakta och konstanta temperaturen, så du genast kan få din färskbryggda espresso. LCD-displayen tillåter mycket mer precisa val och ger dig en bättre kontroll över bryggningen.

Mjölkskummaren är i en liga för sig själv. Den kraftfulla 360 graders "steamer" ger dig jämnt, krämigt och fantastiskt mikroskum till ditt kaffe och med det nya Thermojet systemet, kan du starta din mjölkskumning - utan väntetid.

Precis som de andra modellerna i baristafamiljen, har Sage the Barista Pro, en inbyggd, konisk, lufttät kvarn, så du kan styra både kaffemängden och malningsgraden. Lågtrycks-pre-infusion ökar gradvis vattentrycket i starten av bryggningen, så kaffebönorna noggrant fuktas, innan de tillförs det höga trycket. Därmed utvinns alla kaffets aromämnen för att nå den optimala kaffeupplevelsen.

Sage the Barista Pro är en kraftig modell, som ger dig upplevelsen och känslan av att vara barista i ditt eget hem. Arbetsstationen är utvidgad med mer plats, och designen är som alltid superläcker. Den enda nackdelen är, att du måste vänta tills april innan Sage the Barista Pro finns i butikerna. Rek. försäljningspris: 9.999,- SEK.

Bilder: http://media.witt.dk:8080/_kEO3zfHzefw3WR

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.