23.02.2023  |  Furniture  |  Trends

Estetiskt och funktionellt

Inför säsongen som kommer har det tyska designföretaget blomus slått sig in på en ny marknad, nämligen möbler för inomhusbruk. Varumärket som annars är känt för serviser, belysning, textilier och utemöbler lanserar nu tre nya serier med stolar, soffor och puffar, som både kan fungera tillsammans eller som solomöbler som sätter stilen i entrén, köket eller sovrummet.

Oavsett användning eller typ är varje möbel resultatet av en kreativ process och ändlösa samtal om funktion, estetik och stil – och inte minst produkten av en outtröttlig strävan mot att skapa ett designarbete med den perfekta formen, färgen eller materialkombinationen.

Serien innehåller bland annat en flexibel nytolkning av modulsoffan. Florian Kallus och Sebastian Schneider från duon kaschkasch har skapat en ny stoppad soffa åt blomus, och så har den japanska designern Kazushige Miyake tagit fram en ny möbelserie vid namn Kuon, som har ett raffinerat uttryck och lämpar sig för mindre rum.

www.blomus.com

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.