10.01.2023  |  Kitchen  |  Food

Ett nytt revolutionerande sätt att äta glass

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Glass är alltid gott, men NYGJORD GLASS är…oemotståndligt! Den italienska glassen har alltid varit i en klass för sig. Med den revolutionerande glassmaskinen från italienska TooA kan du nu tillaga äkta italiensk gelato i portionsstorlek.

Alltid nygjord. Utan tillsatser. Högsta kvalitet. Inget svinn. Bara gott!

Du känner säkert igen dig. Du köper en liter glass till efterrätten en lördag kväll och resten åker tillbaka i frysen. Där ligger den kvar och tar plats i en halvtom förpackning. I evigheter. Du är inte ensam. Tvärtom. Därför är det så otroligt smart att du nu kan tillaga nygjord glass hemma. I portionsstorlek, på bara 3 minuter – och det är till och med äkta italiensk gelato av bästa kvalitet.

Vi älskar italiensk glass

De nordiska länderna ligger i topp över de mest glassälskande länderna i världen – och den italienska sorten har alltid varit vår favorit. Nu kan du när som helst få nygjord glass med exakt den smak du vill ha med TooA:s revolutionerande koncept. Det finns 11 smaker att välja på och alla består av 100% rena råvaror av högsta kvalitet utan konstgjorda tillsatser, emulgerings- eller stabiliseringsmedel.

Välkommen till en värld av äkta italiensk glass utan att frysen blir proppfull. Appen känner igen och tillagar varje smakförpackning.

 1. Skanna QR-koden på förpackningen
 2. Häll innehållet i TooA-maskinen
 3. Tryck på Start

Nygjord gelato på 3 minuter!

TooA – mycket mer än en glass:

 • Matsvinn: Du tillagar alltid bara den mängd glass du äter.
 • Färskhet: Glassen är alltid nygjord.
 • Miljövänlig och hållbar: Ingen kylkedja behövs och förpackningarna är såklart plastfria – och kan återvinnas.
 • Tillgänglighet: Nygjord glass på några minuter.
 • Användarvänlighet: Enkelt och snabbt. Med appen skannar du QR-koden på glassen så resultatet får helt rätt konsistens.

Redo för ett nytt, revolutionerande sätt att äta glass? TooA finns tillgänglig från slutet av januari 2023 hos utvalda återförsäljare. Rekommenderade priser från 4199,- SEK.

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-uC9c81Vu4i

Visste du att:

 • Gelato endast innehåller 2–9% fett medan klassisk glass innehåller 18–30% fett.
 • Gelato endast innehåller hälften så många kalorier jämfört med vanlig klassisk gräddglass.
 • Det inte finns några konstgjorda färgämnen eller ingredienser i TooA:s gelato.
 • Gelato har ett högt innehåll av både protein, vitamin B, kalcium och fosfor, som är viktiga för en god hälsa.

TooA:

Det italienska namnet, TooA, är inspirerat av det italienska ordet ”tua” som betyder ”dina”. Det stora T:et står för Technology (en revolutionerande maskin) och A:et står för Artisanship (hantverk), d.v.s. äktheten och kärleken till äkta och välsmakande recept. TooA vill ge alla chansen att njuta av äkta italiensk glass – enkelt och praktiskt – hemma.

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.