16.03.2023  |  Interior  |  Belysning

Ett visuellt genidrag

Det danska lampmärket Halo Design har lanserat ännu en utgåva av Rivoli-lampan, som med sin skandinaviska och strikta look bidrar till att sätta klassisk prägel på inredningen i matsalen. Med sina klassiska former i både svart metall och koppar som går samman och skapar enhetlighet, lyckas den nya Rivoli-pendellampan ge en klassisk, visuell twist till bostaden. Pendellampan är en vidareutveckling av den redan befintliga Rivoli-serien, och just den här utgåvan av Rivoli har skapats åt Halo Design av den erkända danska designern Tom Stepp.

Pendellampan kan hängas över matbordet i matsalen, där lampan i all sin enkelhet pryder rummet med ett geometriskt och visuellt uttryck. Lampan är designad för att avge ljus både uppåt och nedåt och därigenom skapa en behaglig belysning i hela rummet – samtidigt som den lyser upp matbordet.

www.halodesign.dk

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.