25.02.2022  |  Kitchen  |  Utrustning

Eva Solo presenterar årets färger

Stålinsats i Silhouette håller värmen

Årets nya kulörer från Eva Solo är Soft beige som är en hyllning till naturens fina nyanser och den mättade Violet blue som har ett intensivt djup och en dov touch. I det nya kulörsortimentet ingår bland annat kylskåpskaraffen, termoskannan, kaffemuggar och vattenflaskor.I Silhouette termoskanna finns en stålinsats som både gör den hållbar och håller värmen i timmar. Hällkragen i stål förhindrar att innehållet droppar.

www.evasolo.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.