11.11.2022  |  Furniture  |  Design

Färgsprudlande String

Nisse Strinnings klassiker i begränsad upplaga

/brödtext/

I höst presenterar String Furniture hyllan String Pocket i en begränsad upplaga i tre kraftfulla nyanser som tagits fram i samarbete med inredaren och stylisten Lotta Agaton, Poppy, Fuchsia och Terracotta.

”De nya nyanserna har mycket positiv energi som förmedlar en sorts känsla av nytändning. Eftersom färgerna tar för sig passar de extra väl som en accent i en mer sober inredning. På så vis får Pocket-hyllorna extra uppmärksamhet”, säger Bo Hellberg, marknadschef för String Furniture. 

String Furniture kommer endast att tillverkas 500 exemplar av varje färg och hyllorna kommer bara att finnas tillgängliga på stringfurniture.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.