09.11.2021  |  Interior  |  Design

Få ett effektivt vapen mot virus – och skydda dig själv under vintersäsongen.

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med VBreathe Tasman som just har korats som vinnare av BOLIGFAVORITTER 2021, får du en luftrenare som kommer att ge sitt bidrag till, att du tryggt kan stanna inomhus i värmen. Din nya portabla luftrenare skyddar dig och dina kära mot virus.

Sedan Coronaviruset gjorde sitt intåg, har vi vant oss vid att skydda oss mot smitta – inte minst har vi blivit duktiga på att sprita av, vilket har visat sig vara speciellt effektivt inte bara mot coronaviruset, utan mot virus generellt.  

Som tur är befinner vi oss i den lyckliga situationen, att vi kan vara lite närmare varandra igen och träffa fler människor i vår vardag, men det betyder också, att risken för allmän infektion stiger.  Just nu är det därför speciellt klokt att skydda sig själv på bästa möjliga sätt.

Därför: Låt inte vaccination och sprit stå ensamma! VBreathe Tasman är en stark medspelare när det gäller att minska förekomsten av oönskade partiklar i luften och på ytor. Luftrenaren kapslar effektivt in skadliga partiklar i luften och hindrar dem från att reproducera sig. När dessa inkapslade partiklar landar på en yta, kan de inte längre förorena den.

Naturlig, VActive gel-ånga – framställd av australiska eteriska oljor – släpps ut och svävar i inomhusluften som ånga och sätter sig på ytor och på så sätt minskas mängden av patogener med stor effekt.  

Summa summarum: VBreathe förbättrar ditt inomhusklimat avsevärt och tar bort bakterier och svamp på bostadens ytor, men inte nog med det: Denna luftrenare kan också visa sig vara extremt effektiv i kampen mot virus. Den täcker rum på upp till 16 m2 och är portabel, så du enkelt kan ta den med dig från vardagsrummet till köket – och från hemmet till jobbet!

Gå en trygg vinter till mötes med VBreathe vid din sida.  

Rekommenderat försäljningspris: SEK 6.499,-

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-9bckm0WLd0

För ytterligare information kontaktas:  

Ture Vester

Product Manager

Tel: +45 21 31 55 51

Mail: tuv@witt.dk

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.