28.05.2020  |  Business  |  Outdoor

Få större flexibilitet, synlighet och säkerhet i trafiken med Cosmo Ride och Cosmo Moto

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med de intelligenta lyktorna från Cosmo Connected™ skapar du snabbt och lätt mer säkerhet för dig själv, när du färdas i trafiken – vare sig det är på en skoter, cykel, moped eller motorcykel. Montera lyktan på hjälmen och du är ”good to go”...

När vi färdas i trafiken, är det mycket viktigt, att vi följer lagstiftningen vad gäller lyktor, reflexer och korrekt signalering. Men är det nog? Hos Cosmo Connected har man taget steget längre för att du ska vara säker, och för att hjälp andra trafikanter att alltid kunna se dig. De smarta lyktorna kan inte bara signalera när du bromsar eller svänger, men via appen kan de dessutom skicka SMS / e-post i händelse av olycka och informera familj och vänner om din förväntade ankomst.  

Det finns två olika modeller:  

  • Cosmo Moto (för motorcyklar, mopeder och skotrar)
  • Cosmo Ride (för cyklar och skotrar)

Cosmo Moto

Snabb och enkel montering med högpresterande magnet, som passar på nästan alla typer av hjälmar. Cosmo Moto ger dig positionsljus, bromsljus, varningsljus och kontroll via röststyrning. Den är utrustad med olyckssensor och via appen kan den skicka SMS / e-post till dina nödkontakter i händelse av registrerat fall. Cosmo Moto är vind- och regntät och kan användas i alla väder och temperaturer. Driftstid: 8 timmars kontinuerlig användning, snabb uppladdning via USB.

I paketet med Cosmo Moto ingår två högpresterande magneter, och med dessa monterade på två olika hjälmar kan man snabbt skifta Cosmo Moto-lyktan från en hjälm till en annan. Enkelt och praktiskt, om man ska ta med en passagerare på motorcykeln…

Cosmo Moto finns i tre olika nyanser: blank svart, blank vit och matt svart.

För ytterligare information om Cosmo Moto:

https://www.youtube.com/watch?v=HjITjK9_PQw
https://www.youtube.com/watch?v=z2lOjPBf8F8

Cosmo Ride

Med Cosmo Ride får du stor flexibilitet och användarvänlighet, eftersom lyktan på ett intelligent sätt kan monteras både på din hjälm och på cykeln vid sadeln. Dessutom medföljer kontrollpanel för blinkers, som monteras på styret. Cosmo Ride ger dig konstant ljus, blinkers, bromsljus och varningsläge. Den är utrustad med olyckssensor och via appen kan den skicka SMS / e-post till dina nödkontakter i händelse av registrerat fall. Cosmo Ride är vind- och regntät och kan användas i alla väder och temperaturer. Driftstid: 8 timmar kontinuerlig användning, snabb uppladdning via USB.

Cosmo Ride kan dessutom synkroniseras, om du t ex monterar en lykta på både cykeln och hjälmen. Dessutom kan du dela din rutt med andra användare, som därmed kan möta dig och följa med.

För ytterligare information om Cosmo Ride:

https://www.youtube.com/watch?v=ebEsvfLhYg4
https://www.youtube.com/watch?v=5rrISp00B98

Rekommenderat försäljningspris Cosmo Moto: SEK 849,-
Rekommenderat försäljningspris Cosmo Ride: SEK 849,-

Tillgänglighet: Cosmo Moto och Cosmo Ride förväntas vara tillgänglig för försäljning i butiker i slutet av juni 2020.

Länk till highres bilder, Cosmo Moto: http://media.witt.dk:8080/_l9WWaLA8-fl7JR
Länk till highres bilder, Cosmo Ride:  http://media.witt.dk:8080/_jfWfSMpEqf07RR

För mer information om Cosmo Connected: https://witt-ecommute.com/cosmo

För ytterligare information kontaktas:

Jesper Nørgaard Tvilum
Sales & Product Manager E-Commute
Tel: +45 23 23 80 60
Mail: Jnt@witt.dk

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.