02.06.2020  |  Business  |  Outdoor

Få stans vackraste trädgård med LawnExpert

Sponsrat innehåll Vad är detta?

LawnExpert är en helt ny kvalitetsspelare på marknaden inom robotgräsklippare. Denna prisvärda robot klipper gräset till perfektion, medan du slappnar av och njuter av det vackra resultatet.

Robotgräsklippare har blivit otroligt populära, men priset på de effektiva maskinerna kan vara en bromskloss. Med den helt nya LawnExpert robotgräsklippare kan du nu realisera dina drömmar om din egen personliga trädgårdshjälp och vara garanterad en perfekt klippt gräsmatta – till helt rätt pris.  

Den kraftiga maskinen klarar sluttningar på upp till 26,6 grader, vilket gör den helt unik för modeller i denna prisklassen. Därmed är det möjligt att klippa hela gräsmattan – även den ”ojämna terrängen”.

För att säkerställa, att LawnExpert klarar alla typer av trädgårdar, och garanterar ett jämnt och perfekt klippresultat, är maskinen utrustad med hela tre startpunkter, som kan programmeras efter dina behov. Det betyder, att även på svåra / svårtillgängliga områden på gräsmattan klarar roboten uppgiften.

LawnExpert är intelligent och kan app-styras för din komfort. Den är utrustad med regnsensor, automatisk uppladdning i medföljande laddstation samt valfritt klippmönster (zick-zack, spiral, kantklippning eller tillfälligt mönster).

Den finns i två modeller med rekommenderad storlek på gräsmattan på upp till 500 m2 – en modell med Wi-Fi, och en utan. De två modellerna kan vid köp av ett 5200mAh-batteri klara gräsmattor på upp till 1000 m2.

Låt LawnExpert klara det triviala arbetet åt dig, medan du får tid över till andra mer spännande sysslor.

Rek. LawnExpert W1 500: SEK 6.499,-   
Rek. LawnExpert W1 500 Wi-Fi: SEK 7.999,- 

Länk till highres. bilder: http://media.witt.dk:8080/_Yz9oqqCcTfi7HR
Läs mer på: https://witt.zone/lawnexpert

För ytterligare information kontaktas:

Ture Vester
Product Manager
Tel: +45 21 31 55 51
Mail: tuv@witt.dk

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.