19.09.2022  |  Interior  |  Dekoration

Fåglar med karaktär

Warm Nordic presenterar Beak Birds

Warm Nordic tar upp den danske formgivaren Svend Aage Holm-Sørensen skulpturala fåglar Beak Birds i produktion i massiv ek. De fyra karaktärerna har inbördes olika uttryck och fungerar lika bra var för sig som tillsammans. Holm-Sørensen var berömd bland annat för sin lampdesign under 1950-talet men fåglarna i serien har inte producerats tidigare. Enligt en överenskommelse med Holm-Sørensens familj kommer Warm Nordic att presentera mer ikonisk design från formgivaren i framtiden.

www.warmnordic.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.