22.05.2023  |  Dining  |  Utrustning

För pizzaälskare

Ooni kommer nu med två nya pizzaugnar samt extra tillbehör till sitt prisbelönta produktsortiment, däribland den elektriska pizzaugnen Ooni Volt 12, som kan användas både inomhus och utomhus.

Medgrundaren och vd:n Kristian Tapaninaho designade Oonis första pizzaugn för över tio år sedan av ren frustration över att det inte fanns några bra möjligheter att laga pizza i restaurangkvalitet hemma. Detta var starten för Ooni. 2012 lanserade Tapaninaho tillsammans med medgrundaren och företagets andra vd, Darina Garland, världens första bärbara pizzaugn. Intresset för hembakt pizza av hög kvalitet har vuxit de senaste åren och efter ett årtionde av erfarenheter och innovationer är Ooni i dag en ledande aktör på marknaden för hempizzaugnar.


www.eu.ooni.com

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.