11.05.2023  |  Interior  |  Accessories

Förtjusande glasvas

Ro Collection lanserar Crushed Glass Vase – en serie förtjusande glasvaser i munblåst glas, som med sin titel refererar till den traditionella tekniken bakom återanvändning av restglas.

Traditionellt glashantverk efterlämnar restglas som när det värms upp kan återanvändas i nya designer. Tekniken går ut på att krossa restglas och återanvända det som dekoration.

Först munblåser man glas i en träform och formar glaset enligt önskad design, sedan rullas vasen i krossat restglas vilket ger varje vas en vacker, unik textur.

Crushed Glass Vase-kollektionen består av tre olika storlekar och finns att få i klart glas eller Sepia Brown.

Vaserna lämpar sig för olika blommor, buketter och grenar. De har en klassisk, smal bas och en rymlig mittdel och bred öppning som ger gott om plats för blommorna att bre ut sig på ett vackert sätt.

www.rocollection.dk

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.