30.12.2019  |  Interior  |  Design

Förvaring som skapar platser

Iittala lanserar nya serien Kuru.

Iittalas nya serie Kuru består av gjutna keramikskålar i tre olika storlekar, en mindre glasskål och en munblåst glasvas. För formgivningen står Philippe Malouin.

”Det är viktigt att ge personliga ägodelar och inredningsdetaljer den uppmärksamhet de förtjänar i hemmet. Jag ville designa en kollektion som hjälper människor att skapa betydelsefulla platser i sina hem, oavsett hur stor bostaden är”, säger han.

www.iittala.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.