10.03.2020  |  Dining  |  Design

Fläckfri dukning

Lekfull design av Charlotte von der Lancken för Klong.

Tilt är ett lekfullt verktyg för det dukade bordet, som kan användas till att servera och bre bland annat smör eller sylt. I och med knivens tyngdpunkt i handtaget kan den stå upprätt samt gunga fram och tillbaka utan att trilla omkull och kladda ned bordsytan. Materialet är rostfritt stål, som även kommer i ett utförande med förgyllt handtag. Formgiven av Charlotte von der Lancken, för Klong.

www.klong.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.