12.07.2021  |  Furniture  |  Design

Flätad nyhet

Jørgen Bækmark var designstudiochef på FDB Møbler under hela nio år och skapade under den tiden den ikoniska flätade serien som många känner Bækmark för.

FDB Møbler lanserar nu den fina, enkla och funktionella pallen J83 i en version i rökt ek, som framhäver träets ådring och lyfter fram det flätade arbetet på bästa sätt.

De populära stolarna J80, J81 och J82 finns också i detta utförande och därför är pallen i rökt ek också ett naturligt tillskott i sortimentet.

www.fdbmobler.dk

HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.