03.03.2023  |  Interior  |  Design

Flygande vårnyheter från Hoptimist

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Man kan nästan bokstavligt talat höra historiens vingslag när Hoptimist låter Birdie stiga till väders för att sprida vårglädje. Den söta fågeln var den allra första figuren som skapades i den finurliga Hoptimist-familjen – och nu flyger Birdie igen.

Det finns inget som att höra fåglarna kvittra för första gången på våren, något som kan vara en riktig humörhöjare och få oss att glädjas åt att ljuset återvänder. Återvänder gör också en säker klassiker när Birdie från Hoptimist på nytt ser till att sprida ljusa stunder och gott humör inomhus.

Svävande glädje

Om du har hund vet du allt om hur det är att komma hem till en välkomstkommitté som gör det svårt att inte le och bli glad. Med Birdie upphängd över byrån i hallen får hela familjen – och alla gäster – också ett mottagande som skapar massor av glädje och leenden.

Birdie passar även perfekt i myshörnor och kommer att kunna sväva vackert över skrivbordet eller soffan – eller häng upp den i fönsterkarmen och se den fjädra glatt medan den entusiastiskt följer sina pipande kompisar utanför.

Se allt lite från ovan

Oavsett var in hemmet du sätter upp Birdie skapades Hoptimists alla första figur för att påminna oss om att vara glada – och komma ihåg att se allt lite från ovan.

Birdie finns i de tre fina färgerna Ruby, Olive och Sky. I den minsta versionen har Birdie måtten 11,7 x 8,8 x 4,2 cm, medan den största versionen har måtten 16,5 x 12,6 x 5,9 cm. Glädjen är maximal oavsett vilken storlek du föredrar.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.