15.03.2023  |  Interior  |  Design

Flygfärdiga färger

Kay Bojesens sångfågel är en högtflygande och mycket omtyckt del av arvet från den legendariske snickaren – och förra året gav Kay Bojesen Denmark designhistorien ny luft under vingarna i och med sin lansering av ”Årets Sangfugl”.

Konceptet erbjuder Bojesenfans möjligheten att rösta fram den färgglada designen till säsongens sångfågel, som i begränsad upplaga och med årstalet på stjärtfjädrarna är ett måste för samlare, samt ett modernt sätt att interagera med de danska designikonerna.

2023 vann årsfågeln Jackie segern med ett stort antal röster och landar nu i sångfågelfamiljens släktträd med sin kropp i pastellila och näbb i oemotståndligt mjuk beige.

www.kaybojesen.dk

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.