30.03.2021  |  Business  |  Branschnytt

Flying Tiger får ny ägare

Danska investmentbolaget Treville tar över

I mitten av februari stod det klart att EQT och grundaren Lennart Lajboschitz säljer prylkedjan Flying Tiger Copenhagen till det danska investmentbolaget Treville. Under EQTs ägandeskap växte kedjan till omkring 900 butiker. Men pandemin drabbade Flying Tiger Copenhagen hårt och sedan mars 2020 har upp till 90 procent av butiksbeståndet stängts av och till.
Vd Martin Jermiin ser ljust på framtiden och det nya ägarskapet.
”Vi ska fokusera på och bygga vårt starka värderingsdrivna varumärke, med fantastiska produkter och en inspirerande butiksupplevelse. Vi kommer också att utveckla vår online-verksamhet”, säger Martin Jermiin.
www.flyingtiger.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.