24.11.2022  |  Business  |  Branschnytt

Flying Tiger till Örebro

Danska kedjan öppnar butik nummer 40 i Sverige

I mitten av oktober öppnade den danska butikskedjan Flying Tiger Copenhagen en ny butik på Köpmangatan i Örebro.

”Vi har länge letat efter det optimala läget i centrala Örebro och nu är vi äntligen tillbaka och kan välkomna våra kunder till vår nya butik”, säger Arben Rexhepi, Sverigechef på Flying Tiger Copenhagen.

En av aktiviteterna under invigningen var en så kallad ”store run” där vinnare i en tävling på sociala medier fick plocka så många saker som möjligt och behålla dem. Det totala värdet av varorna donerade sedan Flying Tiger till Barncancerfonden. 

Med det nya tillskottet har Flying Tiger Copenhagen 40 butiker i Sverige.

flyingtiger.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.