28.05.2021  |  Interior  |  Outdoor

Flyttbar öppen spis

Firebox kan stå ute året om

Den flexibla vedspisen Firebox som lanserades av Eva Solo i fjol kommer nu i ett nytt utförande i cortenstål, eller rosttrögt stål, som får en fin roströd yta av att stå utomhus året om. Firebox kan placeras där den gör sig bäst och behöver inte anslutas till något skorstensrör, den inbyggda skorstenen leder ut röken på baksidan. Vedhållaren är integrerad i spisen så att veden alltid finns till hands.
www.evasolo.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.