10.05.2022  |  Business  |  Branschnytt

FNG Nordic har utsett ny VD

Hans Ohlsson ersätter Alain Hellebaut

Hans Ohlsson, tidigare VD för Ellos Group, är sedan 31 mars 2022 ny VD i ägarbolaget FNG Nordic AB. FNG Nordic AB äger sedan 2019 samtliga aktier i Ellos Group Holding AB och dess underliggande verksamhet inom heminredning och mode. Att Hans Ohlsson nu tar över rodret även för detta bolag är enligt bolaget ett naturligt och långsiktigt steg. Hans Ohlsson ersätter Alain Hellebaut, tidigare VD och styrelseledamot i FNG Nordic AB, som formellt har avgått från sina uppdrag. 

I Ellos Group ingår e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. E-handelsgruppen har huvudkontor i Borås, är verksamt i samtliga nordiska länder och på utvalda marknader i Europa och omsätter omkring 3,6 miljarder kronor. 

www.ellosgroup.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.