06.05.2021  |  Business  |  Branschnytt

Formex i augusti blir digital

Pandemirestriktioner tvingar mässan att ställa in

Formex efterlängtade höstupplaga som skulle ha ägt rum på Stockholmsmässan 24–27 augusti ställs in. Det är begränsningarna som införts med stöd av den tillfälliga pandemilagen för att bromsa spridningen av covid-19 som tvingar Stockholmsmässan till beslutet. De tillfälliga reglerna tillåter bland annat inte fler än 500 besökare vid offentliga tillställningar som mässor, oavsett lokalernas storlek.

Istället för den fysiska mötesplatsen arrangeras ett antal digitala aktiviteter. Studioprogrammet Formex Talks sänds 24–26 augusti med tre teman; hållbarhet, trender och omvärld samt retail. Höstens trender presenteras i en digital trendguide och säsongens produktnyheter från mässans utställare presenteras på Formex hemsida.

”Vi hade in i det längsta hoppats på att kunna genomföra ett Formex i augusti. Nu kommer vi istället att arrangera digitala aktiviteter där våra besökare och utställare har möjligheten att delta i Formex Talks som innehåller mycket inspiration, trender och kunskap inom ämnen som är viktiga för alla inom vår bransch. Vi hoppas och ser fram emot att få träffa både besökare och utställare i januari nästa år”, säger Sara Ek, projektledare Formex.

formex.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.