11.08.2020  |  Business  |  Branschnytt

Formex lanseras med alternativt format

Tvådelat event i centrala Stockholm.

I och med den rådande situationen med coronaviruset och covid-19 kommer höstens upplaga av Formex att ha ett alternativt format som är uppdelat i två delar. Dels kommer det att öppna ett showroom på Volvo Studio vid Kungsträdgården i centrala Stockholm. Dels anordnas ett kostnadsfritt digitalt seminarieprogram. I showroomet kan besökare ta del av bland annat en trendutställning och den sedvanliga pop up-butiken. Detta kommer även att vara öppet för allmänheten.

 -JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.