29.11.2022  |  Business  |  Branschnytt

Formex värvar content marketing-strateg

Sonja Björk Ebert ny projektledare

Sonja Björk Ebert är ny ansvarig projektledare för inredningsmässan Formex. Hon är ett välkänt ansikte i inredningsbranschen och har haft uppdrag både för Formex och GastroNord på Stockholmsmässan de senaste åren. Hennes uppdrag blir att driva utvecklingsarbetet för att skapa två mässor per år med relevant innehåll, nya produktområden och fruktbara samarbeten för att skapa Nordens bästa inredningsmässa.

”Intresset är stort från våra utställare och bokningsläget ser mycket bra ut. Vi har många spännande saker som ligger i pipeline för både utställare och besökare. Vi satsar stort på avdelningen Craft & Creative eftersom vi ser att intresset för småskalig produktion är stort. Det finns också projekt som startade i augusti och som vi kommer att utveckla mer efter positiv respons”, säger Sonja Björk Ebert, projektledare Formex.

Formex äger rum på Stockholmsmässan 17–20 januari 2023.

www.formex.se

-AB

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.