30.03.2022  |  Interior  |  Accessories

Formstarkt för levande ljus

Nytillskott i String Furnitures familj Museum

Museum Candle Holder är det senaste tillskottet i String Furnitures småmöbelkollektion Museum som föddes när företaget i samarbete med TAF Studio tog fram vägghyllan Museum NM&.045 till restaurangen i nya Nationalmuseum.

”Vi har haft som målsättning att hela Museumkollektionen ska hålla en hög kvalitet och föremålen tillverkas därför i olika bearbetningar av aluminium för en lång livslängd. I-balken har också varit en genomgående komponent och referens under designprocessen”, säger Mattias Ståhlbom och Gabriella Lenke, grundarna av TAF Studio.

stringfurniture.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.