18.09.2017  |  Furniture  |  Belysning

Foscarinis nyhet Filo belönas i Milano

Bästa Euroluce-produkt vid Salone del Mobile, Milano.

I våras lanserade Foscarini sin senaste kreation Filo, som har formgetts av Andrea Anastasio och är designad för att framhäva de olika delar som en lampa består av: ljuskälla, utsmyckning och elektriska komponenter, samt lyfta fram deras individuella strukturer och estetiska värden.

Filo tillverkas för bords-, golv-, vägg- och takformat och har faktiskt redan hunnit med att få en utmärkelse, då den belönades med ’bästa Euroluce-produkt’ vid Salone del Mobile.Milano. Motivering för denna tilldelning var ”kapaciteten att nytolka traditionen med ett modernt, internationellt språk, som ger ny strukturell innebörd till begreppet dekoration och personlighet vid masstillverkning”.

Priset Salone del Mobile.Milano Award delades i år ut för andra gången och vinnarna utsågs av en mycket namnkunnig jury av italienska designprofiler.

www.foscarini.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.