16.11.2021  |  Interior  |  Accessories

Fotoberättelser med budskap

Soul Image lanserar Soul Board

2019 startade den kreativa duon Annika Olmås Nordström, stylist, och Helén Karlsson, fotograf och retuscherare, Soul Image för att producera och sälja fotokonst med budskap. Den senaste lanseringen Soul Board har ’vision board’ som tema.

”En vision board återspeglar det du drömmer om och vill ha mer av i livet. Det blir som en kraftfull bildaffirmation som påverkar och kommunicerar både med ditt medvetna och undermedvetna”, säger Annika Olmås Nordström.

Alla bilder trycks på svenskt, högklassigt och miljöcertifierat premiumpapper och är signerade för hand med Soul Images sigill.

soulimage.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.