04.12.2020  |  Interior  |  Textil

Från PET-flaska till designmatta

Heymat går över till helt återvunnet material

Från och med oktober är alla plastmattor från den norska producenten Heymat tillverkade i ett material producerat av 100 procent återvunna PET-flaskor. Materialet är slitstarkt och fungerar lika bra på balkong och uteplats som inomhus. I samband med lanseringen av den nya textilen presenteras mattan Foliage, designad av Kristine Five Melvær, i två helt nya färgställningar, Silver Night och Green Dawn.
www.heymat.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.