08.05.2023  |  Business  |  Branschnytt

FRAMING samlar återigen danska och internationella designvarumärken

För fjärde gången sätter FRAMING scenen för en kuraterad utställning av ett stort antal tongivande danska och internationella designvarumärken i Odd Fellow-palatset under 3daysofdesign i Köpenhamn.

Och denna gång når FRAMING nya höjder. Nu har de ännu fler kvadratmeter att jobba med och har både återkommande och nya utställare på listan. I år är det inte mindre än 36 varumärken som kommer att presentera sina nyheter för besökare. Ett prominent gäng av utländska high-end-varumärken har fått upp FRAMING på sin radar och väljer nu att ställa ut i Odd Fellow-palatset. 

”Jag är särskilt stolt över de italienska varumärkena som Poltrona Frau, Ceccotti Collezione och Luceplan. Och så har vi så klart alla de som väljer att komma tillbaka till FRAMING. Bland andra String Furniture, Kasthall, Naver Collection och Eva Solo. Jag ser fram emot att hälsa nya varumärken välkommen till FRAMING, däribland Stolab, Greenholt, Man of Parts och Tarkett i samarbete med Note (designstudio). Precis som tidigare kommer det att finnas en ’Outdoor Garden’ där varumärken som Cane-line och Frostline visar sina designer för friluftslivet på terrassen och i trädgården”, berättar Samira Kudsk, grundare och ägare av FRAMING.

När branschen samt formgivare, arkitekter, inköpare och medier från hela världen samlas i Köpenhamn 7–9 juni, får de uppleva en dynamisk designutställning med både unga talanger och etablerade namn. Köpenhamn blir till en enda stor levande designscen. Och det råder inget tvivel om att det är tack vare Signe Byrdal Terenzianis hårda arbete som 3daysofdesign blivit ett stort årligt designevenemang som alla vill vara en del av – och som i år firar 10-årsjubileum.

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.