30.01.2023  |  Business  |  Branschnytt

Freddy Sobin lämnar Kicks Group

Rekrytering av ny VD pågår

Kicks Groups VD Freddy Sobin lämnar koncernen för ett nytt uppdrag. Han kommer att kvarstå som VD fram till maj 2022. Rekrytering av hans efterträdare är inledd.

”Det är inte utan visst vemod som jag lämnar Kicks Group, men jag vill tacka styrelsen och Axel Johnson för förtroendet att få leda Kicks transformation till att bli en sann modern omnikanalsaktör och samtidigt stärka bolagets ledande position i marknaden. Min fasta övertygelse är formeringen av Kicks Group ytterligare kommer stärka oss och säkra fortsatt framgång. Främst vill jag tacka alla fantastiska medarbetare och kollegor som varit med på de senaste årens ibland utmanande, men alltid roliga, moderniseringsresa. Utan er hade det inte varit möjligt!”, säger Freddy Sobin.

www.kicks.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.