25.03.2021  |  Interior  |  Belysning

Frostat glas sprider ljuset

Fritz Hansen lanserar takpendeln Maluma

Våren 2021 lanserar Fritz Hansen takpendeln Maluma, formgiven av den prisbelönta japanska designern Fumie Shibata. Maluma är en serie med tre taklampor i färgat, handblåst glas med matchande upphängning, ett möte mellan mjuka former och frostat glas med skandinavisk inspiration. Den frostade ytan och mjuka färgskalan fångar dagsljuset när lampan är släckt och sprider den tända lampans ljus på ett behagligt sätt. 

www.fritzhansen.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.