23.09.2021  |  Dining  |  Tabletop

Gör det personligt

A, B eller C? Eller en fjärde bokstav? Langkilde & Søn erbjuder nu vita tygservetter med bokstavsbroderi. Tygservetterna sys av äkta flaggduk och ingår i Langkilde & Søns designserie Nordic Way of Celebration. Serien innehåller också flaggstänger och bordsdukar med blommigt broderi. Kort sagt, det är en serie som skapats för firande. Tygservetterna mäter 50x50 centimeter och levereras i en vackert broderad väska. De kan tvättas i maskin, skrynklar väldigt lite och är lätta att stryka.
www.langkilde-flagfabrik.dk

HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.