04.06.2020  |  Furniture  |  Outdoor

Galet gult

Massproductions introducerar ny färg.

Denna säsong lanserar Massproductions sina utemöbler Tio, Jig Mesh och Roadie i den nya färgen March Yellow. I likhet med övriga produkter består färgen av ett UV-beständigt pulverlack, som är framtaget för husfasader. Inspirationen bakom March Yellow kommer bland annat från Vincent van Goghs besatthet av färgen gult samt det engelska talesättet ”Mad as a march hare”, men med fokus på det positiva snarare än galna i båda fallen.

massproductions.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.