14.12.2018  |  Business  |  Utrustning

Game On – nästa generation gokart är på banan

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Den finns nu redo i butikerna – Ninebot Gokart, den första gokarten på marknaden som är gjord för drifting, som dessutom har en startacceleration som är snabbare än en Tesla, och som kan anpassas efter din längd.

Segway-Ninebot är återigen klar med ett roligt transportmedel, som kommer att fånga allas intresse, från tonåringar till vuxna med ”fart i blodet”. Ninebot Gokart är den första gokarten någonsin, som är gjord för drifting. Förutom fotbroms är den utrustad med en mekanisk handbroms, som inte bara ser till att stoppa fordonet, utan också ger dig möjligheten att drifta. Ju mer du kör, desto bättre blir du, och desto mer kan du utmana dig själv.

Spänn fast dig och gör dig redo för en snabb startacceleration från 0 till 20 km/t på bara några få sekunder. Med den justerbara ramen och ratten kan gokarten anpassas till förarens längd mellan 130 – 190 cm med en maxbelastning på 100 kg.

Med Segway-Ninebot appen kan du ansluta din telefon till ditt fordon och därmed få tillgång till många olika funktioner -  såsom inställningar mellan de tre olika körtyperna (Nybörjare 8 km/t, Standard 18 km/t och Sport 24 km/t), ljus samt fordonsdiagnostik och hastighet.  Ninebot Gokart är lätt att transportera, eftersom den snabbt viks ihop efter användning och därmed passar perfekt i ett standard bagageutrymme.

I motsats till de flesta gokarts kan Ninebot Gokart backa genom att trycka två gånger på bromspedalen, och med en maximal hastighet på 24 km/t och en räckvidd på upp till 15 km, kan du skapa minnesvärda upplevelser genom att köra gokart tillsammans med dina vänner och familj.  

Ninebot Gokart är utformad för både barn (14+) och vuxna, och kan därför vara behjälplig för övning av körteknik och manövrering samt för att öka förtroendet för sina egna körkunskaper. Alla kan köra säkert, eftersom den är utrustad med en säkerhetssele, och via appen kan gokartens toppfart begränsas för oerfarna förare.   

Det är kul att köra gokart, och med Ninebot Gokart kan barn och vuxna åka på nya spännande upplevelser -  oavsett om det är i begränsad hastighet eller i full fart över fältet, är du garanterad en gokart, som ger dig många roliga timmar.

Rek. försäljningspris: SEK 14 999,-

För ytterligare information: http://dk-en.segway.com/products/ninebot-gokart
Länk till högupplösta bilder: http://media.witt.dk:8080/_e3A6eV0_Cf63lR
Länk till YouTube video: https://youtu.be/OsF2iVRvXFA

För ytterligare information kontaktas:

Thomas Jæger Molzen
Nordic Sales-/Product Manager | Witt E-Commute
Tel.: +45 23238060
Tjm@witt.dk

---

Ninebot Gokart –vinnare av Reddot Award 2018: Best of the Best

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.