20.10.2021  |  Kitchen  |  Food

Ge den erfarna pastakocken en match med Witt Premium Pasta Maker! Maskinen gör jobbet – DU får äran!

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Älskar du också pasta? Nu kan du leka mästarkock och imponera på dina gäster med din alldeles egen, hemlagade spaghetti, tagliatelle, lasagne osv. – och det kan inte bli enklare!

Är du en av dem som emellanåt har känt ett styng av avund när du har hört andra tala om sina bragder när de har tagit fram sin pastamaskin och imponerat på allt och alla med sitt hantverk och sina kunskaper om det italienska köket? Glöm det! För nu kan alla laga välsmakande, ljuvlig och aptitretande pasta med Witt Premium Pasta Maker – och det på under 15 minuter!

Denna ”game changer” till maskin ser till att inget går fel i processen. Med hjälp av sin avtagbara vattenbehållare med automatisk vattendosering använder Witt Premium Pasta Maker exakt den mängd vatten som behövs för den valda pastasorten. Inte för mycket och inte för lite. Det betyder att där man förr kunde hamna helt fel med bara några få droppar vatten är Witt Premium Pasta Maker din nya bästa vän som aldrig sviker!

Förutom rätt mängd vatten står Witt Premium Pasta Maker även för alla andra parametrar i den något komplicerade process, som förr kunde göra vem som helst missmodig. Den första springande punkten är den perfekta degen, som maskinen själv ”känner sig fram till”: om degen är för torr kör maskinen helt enkelt tillbaka degen från valsen, mjukar upp den med mer vatten, blandar om och kavlar ännu en gång ut degen genom valsen tills den perfekta konsistensen uppnås. Nästa springande punkt är en optimal temperatur, som hänger nära samman med konsistens. Här har Witt Premium Pasta Maker en inbyggd fläkt som förhindrar att pastan klibbar ihop när den kommer ut. Med en kapacitet på mellan 200 och 600 gram mjöl och med sin inbyggda våg kan du ställa in maskinen att göra exakt den mängd du vill ha – och överlåta resten åt maskinen. 

Det kan med andra ord inte gå fel!

Men det behöver du ju inte avslöja för dina gäster … 

Witt Premium Pasta Maker är en del av Witt Premium-serien, vilket innebär att den inte bara har en stilren look enligt den skandinaviska stilen utan att den också är tillverkad i en kraftig och kompromisslös kvalitet. Du får elegans, kvalitet och inte minst funktionalitet på en och samma gång, så låt den stå framme på köksbordet också när den inte används så att den får locka till sig uppmärksamhet och beundrande blickar i pastapauserna.

Rekommenderat försäljningspris SEK: 3799,-

Tillgänglig: november 2021

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-vKHI7fSVTD

För mer information kontakta:

Christina Vang Hansen

Product Manager Witt SDA/Teministeriet

Tfn: +45 92 43 80 62

E-post: Cvh@witt.dk

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.