04.03.2022  |  Bloom  |  Outdoor

Ge friluftslivet extra glöd

Den öppna spisen har genom historien varit hemmets samlingsplats för matlagning och en källa till både ljus och värme. Med FireCube och FireCylinder väcker Eva Solo nytt liv i den gemenskapen och förlänger utelivet på terrassen och i trädgården.

Den skulpturala eldstaden värmer både små och stora hjärtan och inspirerar till att njuta av kvällarna fullt ut. Eva Solo har även tagit fram ett grillgaller för både FireCylinder och FireCube så att elden på en bråkdel av en sekund förvandlas till en grill med plats för både kött och grönsaker.

Firecube kan lutas och vinklas på två sätt, så att den inte bara skärmar av elden utan skapar ett nytt utseende i trädgården eller på terrassen.

www.evasolo.com

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.