30.06.2020  |  Business  |  Branschnytt

Gense till nya ägare

Fortsatt distribution av Thuesen Jensen.

Det danska design- och inredningsföretaget F&H Group A/S har förvärvat Gense från norska K. A. Rasmussen. Gense grundades 1856 och är därmed Sveriges äldsta aktiebolag. De är kunglig hovleverantör i Sverige och primärt kända för sina bestick av silver och rostfritt stål, samt ett stort antal designsamarbeten. Företaget distribueras redan av F&H-ägda Thuesen Jensen AS (Sebastian AB i Sverige), vilket kommer att fortsätta. Officiellt datum för övertagandet är per den 1 juli 2020.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.