08.02.2021  |  Business  |  Branschnytt

Globen Lighting rekryterar ny vice vd

Helena Thorell kommer närmast från Eton Shirts

I mars kliver Helena Thorell in i rollen som vice vd för Globen Lighting i Svenljunga. Helena kommer närmast från Eton Shirts, där hon haft rollen som Brand & Marketing Manager.
”Globen Lighting är ett företag som imponerat stort på mig bland annat med sitt design- och produktfokus, flexibla arbetssätt mot kund och gedigna nätverk med e-handelsfokus. Jag ser fram emot att få vara en del av det redan framgångsrika teamet och ha roligt tillsammans på vägen mot fortsatt stark tillväxt”, säger Helena Thorell.
www.globenlighting.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.