17.07.2019  |  Bloom  |  Branschnytt

To-go i vardagen

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Idag hittar man trenden med to-go nästan överallt. Den dynamiska inställningen till livet i rörelse har blivit en vanlig livsstil som nu backas upp av designprodukter som inte bara är praktiska utan också har sin egen urbana estetik. Till dem hör Rosendahls To Go-serie som lanserades redan i höstas och nu kompletteras av ett måste för vardagens utflykter och avstickare: En termosflaska med integrerad kopp, som liksom resten av serien har mjuka silikondetaljer i offwhite och mörkgrått.

Vardagen är full av skäl och möjligheter att njuta av en extra kopp kaffe eller te i farten. Därför kompletterar Rosendahl nu To Go-serien med en nyhet som är som gjord för den stilmedvetna studenten eller pendlaren och för att tas med ut i det fria på vårens första soliga dag. Säsongens nya termosflaska har en avslappnat cool design som följer Rosendahls berömda form och som lyfter fram vardagens ritualer, både de fasta och spontana. 
Funktionell följeslagare 

Med sina 650 ml är Grand Cru-termosflaskan en rymlig solomugg med stark personlig design. Den passar lika bra i handen som mobiltelefonen och nycklarna. Flaskan är utformad med Grand Cru-seriens koniska formspråk i stål och med tryckknapp – och har också en tydlig hällkant som minskar risken för spill. Termosdesignen avrundas av en integrerad kopp som även fungerar som lock och flaskan är skräddarsydd för tåget, utflykten eller lekplatsen, med allt samlat i den enkla, eleganta designen med mjuka silikondelar i Pantone-färger i grått och offwhite. 


To-Go termosflaska i stål (650 ml) med silikondetaljer kostar 349,00 kr (rekommenderat pris).

I serien finns även To-Go drickflaska (50 cl) och termoskopp (28 cl), som båda kostar 199,00 kr (rekommenderat pris).

Mer från ROSENDAHL A/S

ROSENDAHL A/S

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, creative joy and respect for Danish design tradition – these are the watchwords of Rosendahl Design Group. Our ambition is to profile and protect Danish design treasures by rediscovering classics – as well as creating new ones in keeping with Danish design tradition. The common denominator is products that make every day more beautiful and add value for our customers.We are…

Se företagsprofil  

Branschnytt

Kay tar sig in i köket

Kay Bojesen är känd för sin designcirkus av trädjur av alla arter från apor till sångfåglar och elefanter. Dock begränsade sig inte Bojesens intressen endast till lek- och designobjekt. På 1940-talet designade den välkända funktionalisten ett antal vackra föremål till det dukade bordets glädje, som nu ser dagens ljus under namnet Menageri. Serien är skapad i Bojesens signatur – certifierat ekträ i lyxklass med vackra linjer – som en gest till det kaos av fasta ritualer och spontana stunder som tillhör vanliga hushåll, där vi kryddar, oljar, serverar och äter.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

En katt à la Wiinblad

Bjørn Wiinblad är känd som en givmild person som tyckte om att skämma bort andra – och betraktas än idag som en av de mest generösa personerna inom Danmarks konstindustri. Han sparade inte på sin talang utan satte sin konstnärliga prägel på många olika projekt, från det legendariska lyxhotellet d’Angleterre till affischerna för de paralympiska spelen. I vår kombinerar Bjørn Wiinblad Denmark mångkonstnärens skaparglädje med sparglädje genom att lansera Miranda – en finurlig men också funktionell sparkatt som har sitt ursprung i Wiinblads legendariska värld. Miranda är en perfekt doppresent och samtidigt en modern livsstilsprodukt, en riktig livsnjutare med stor aptit på både småslantar och prasslande sedlar.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.