18.09.2019  |  Interior  |  Textil

Golvsmycke med samvete

Mattan Una är helt spårbar.

Inredningsvarumärket Chhatwal & Jonsson växlar upp sitt hållbarhetsarbete med sin första helt spårbara matta. Mattan Una har en transparent leveranskedja, från produktionen av ull i Nya Zeeland till spinning, färgning, vävning och tvättning i Indien, och tillverkas med miljömässigt hållbara och certifierade processer för minimal påverkan på naturen, god djurhållning och bästa möjliga arbetsförhållanden.

”Vi spårar varje steg av tillverkningen, det är bara genom transparens som vi kan ta ansvar och producera på ett medvetet och hållbart sätt”, säger Geetali Chhatwal Jonsson, medgrundare på Chhatwal & Jonsson.

www.chhatwal-jonsson.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.