18.11.2022  |  Kitchen  |  Utrustning

Gröna redskap för gröna godsaker

Eva Solo lanserar mandolinjärn

Med mandolinjärnet lanserar Eva Solo säsongens vassaste köksnyhet i Green tools-serien. Mandolinjärnet gör det enkelt att tillaga måltider fullspäckade med vitaminrika krispiga grönsaker eller färsk frukt i skivor. En krispig gurksallad, hemlagade chips eller en klassisk Pommes Anna till gourmetmiddagen – alla redskap och knivar i serien Green tools har utvecklats med fokus på tillagning av grönsaker och frukt.

Skruven på mandolinjärnets baksida kan ställas in för att justera skivtjockleken, gummifötter gör det säkert att skära och ett ergonomiskt handtag säkerställer bra grepp.

www.evasolo.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.