07.01.2020  |  Interior  |  Textil

Grönskande golv

Kasthalls kollektion utökas.

Kasthalls kollektion Grönska, som har tagits fram i samarbete med formgivaren Ilse Crawford, utökas med fyra nya färger. Grönska är inspirerad av det svenska landskapet kring Kasthalls fabrik i Västergötland. Kollektionen består av de vävda mattorna Fåra, Glänta och Ängsmark, samt Täppa och Åker, som är tuftade. Nu kompletteras Fåra och Ängsmark med nya kulörer i neutrala toner, som är ett svar på efterfrågan från marknaden.

kasthall.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.